{module Recenties}

Wie ben ik

Mijn naam is Astrid Hut-Croezen en ik woon in Heelsum (gemeente Renkum), Gelderland.

Na een periode als moeder voor onze twee zoons te hebben gezorgd, werd het tijd voor iets nieuws; een nieuwe uitdaging. Met mijn creatieve scheppende instelling heb ik vervolgens besloten voor het vak van Goudsmid te gaan waar ik aan de Vakschool te Schoonhoven mijn vakdiploma heb gehaald.

En daar heb ik geen moment spijt van gehad. Wat heb ik toch een mooi vak. Een mooi sieraad te mogen maken als herinnering, geboortecadeautje of voor een huwelijk. En mijn klanten tevreden de deur uit zien gaan, met een lach of een emotionele traan of al huppelend ( ook dat gebeurt !) dat geeft enorm veel voldoening.

Hoe ga ik te werk

Een spel tussen vorm en kleur. Uniek!
Ieder mens is uniek, uniek in wens, uniek in gedachten, uniek in beleving.

Graag ontwerp ik samen met u een sieraad of voorwerp in ( Fair mined ) zilver of goud. Ook is het mogelijk om van uw eigen oude goud een nieuw sieraad te maken. Dit kan door het goud om te smelten of het sieraad te restylen tot een nieuw sieraad en weer draagbaar te maken naar uw wensen. Zo maak ik graag van een mooie herinnering een nieuwe emotie.

Door te luisteren, te praten en te schetsen en met behulp van voorbeeldsieraden, edelstenen en diamanten komen we samen tot een uniek ontwerp. En wanneer u dat wenst laat ik u ook graag zien wat edelstenen voor u kunnen betekenen.

Tevens kunt u bij mij terecht voor uw reparaties, lengtecolliers, geboorte- en huwelijkscadeautjes, trouwringen, verlovingsringen, sieraden uit mijn eigen handgemaakte collectie en cadeaubonnen


Mijn inspiratie komt vanuit mijn hart; soms is het zomaar een ingeving.... een kleur waar de zon in zit.....
Door de reizen die we graag naar Azië maken, heb ik opnieuw leren kijken.  De prachtige natuur, de tempels, andere manieren van leven, de mooie, lieve mensen in hun prachtige kleding. Andere manieren van sieraden dragen. Dat alles geeft enorm veel inspiratie tot het creeren van nieuwe ontwerpen.

Ook mijn passie voor dansen heeft mij geinspireerd tot het maken van een collectie danssieraden.

Het sjaalsieraad is ontstaan vanuit mijn frustratie. Wanneer je een sjaal draagt zie je niet meer de hanger die je ook graag om wilt. Zo is het idee ontstaan om de hanger aan een sjaal te hanger. De vorm van de hanger en de kleur van de sjaal versterken elkaar op die manier.

Voor een persoonlijk en uniek sieraad of voor een ontwerp uit mijn huidige collectie voor uzelf of om cadeau te geven aan iemand die u dierbaar is bent u van harte welkom in mijn atelier aan de Bremlaan 4 in Heelsum

Het is prettig als u een afspraak maakt zodat ik alle tijd voor u heb. Tel: 06-11227585 

 Uiteraard zijn mijn sieraden ook per mail te bestellen en worden dan per post verzonden. ( )


 

Indiva
Bremlaan 4
6866 DP Heelsum
tel :+31(0)317 31 39 20
mob: +31(0) 6 11 22 75 85

Volg ons op social media :